expressie rimpels

 

 

 

Expressierimpels corrigeren

Veel van de rimpeltjes van het bovendeel van het gelaat worden veroorzaakt door het samentrekken van de onderhuidse gelaatsspieren ,bijv. telkens je lacht, boos kijkt of het voorhoofd fronst.  Deze rimpels noemt men expressierimpels. Vaak wordt de gelaatsuitdrukking hierdoor ten onrechte beoordeeld als boos of bezorgd.
Deze rimpels zijn snel en eenvoudig te verhelpen .  

Deze behandeling wordt meestal om de 4 tot 6 maanden toegepast.

 

Even aan denken voor de behandeling!

Om bloeduitstortingen tijdens het inspuiten zo goed mogelijk te voorkomen, is het gebruik van bloedverdunners en andere medicatie die het bloed verdund of andere producten die het bloed verdunnen, zoals multivitamines en visolietabletten, verboden vanaf 8 dagen vóór de behandeling.
Ook de consumptie van rode wijn dient gestaakt te worden 3 dagen vóór de behandeling.

Garantie

De producten die bij Linea Perfecta worden gebruikt, zijn geregistreerde producten van Europese afkomst.  Deze worden verdund met de, door de firma's, aanbevolen hoeveelheid fysiologisch water.  Het aantal eenheden die per zone worden gebruikt zijn conform de allerlaatste wereldwijde richtlijnen. 
De werking  is zeer individueel en verschilt van persoon tot persoon.

Neveneffecten van de  behandelingsmethode.

In ervaren handen is dit veilige behandelingsmethode.  De neveneffecten zijn zeldzaam en steeds 100% omkeerbaar.

Geen indicatie

Rimpels ten gevolge van een slapper wordende huid of door veelvuldig zonnen veroorzaakt, reageren NIET op deze behandeling.  Deze rimpels kunnen wel behandeld worden met andere methoden.