Bio Remodelling met Profhilo

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit wordt 'Bio remodelling' genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Een belangrijk voordeel is dat je met dit product de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyarulonzuur.

Welke indicaties kun je met Profhilo behandelen?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping van het gelaat, de hals, decolleté, handen en zelfs armen. Het resultaat is heel natuurlijk en de huid wordt steviger en krijgt meer glans.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping wil tegengaan.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn (minstens) 2 tot 3 behandelingen nodig met een interval van een maand, afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk wordt gezet, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel snel dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker. De aanmaak van collageen en elastine heeft deze tijd nodig.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de conditie van de huid. Er wordt geadviseerd om een onderhoudsbehandeling te ondergaan 1 à 2 keer per jaar. Het verouderingsproces gaat immers gewoon door...

 

Bent u enthousiast na het lezen van al deze voordelen, maak dan een afspraak op het nummer +32 475 73 42 53. 

Denk er aan: 'Noem het geen ijdelheid maar onderhoud!'