PlexR

PLEXR: Het wereldwijde succes nu ook bij Linea Perfecta!

PlexR Soft Surgery is een medisch apparaat voor non-chirurgische behandelingen voor esthetische artsen. Deze behandelingen zijn toepasbaar op veel huidproblemen.

De meest voorkomende toepassingen zijn:

  • Ooglidcorrectie en -lifting
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift
  • Littekenbehandeling: oa. Acné-littekens
  • Huidverstrakking
  • Actieve acné
  • Verwijderen van fibromen, pigmentvlekken, hemangiomen (rode vlekjes),..
  • Rokerslijntjes boven de lip
  • Lijntjes voor het oor

De behandeling met Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een boogje geladen plasma. Dit plasma gaat de huid aanraken en hierdoor trekt de huid onmiddellijk samen en ontstaat er een liftend effect.

Door een serie van deze aanrakingen, kan er zeer precies gewerkt worden op bepaalde probleemzones en zo gaat de huid liften en verstrakken.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheden huidoverschot, het type huid, de complexiteit van het probleem en natuurlijk uw wensen. In veel gevallen is één behandeling voldoende maar in sommige gevallen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

De resultaten met de PlexR zijn direct zichtbaar en definitief.

De huid wordt vooraf verdoofd met een verdovende crème (30 minuten). De duur van de PlexR behandeling varieert van de grootte van de te behandelen zone.

Na de behandeling wordt de huid beschermd met een camouflerende crème. Er gaan zich korstjes vormen die vanzelf afvallen na maximum 7 dagen. Sommige zones, zoals de oogleden, vertonen een zwelling na de behandeling die 4 dagen kan aanhouden. Hiermee moet rekening worden gehouden voor sociale activiteiten. Na het afvallen van de korstjes is de nieuwe huid rood en gevoelig. Daarom moet deze huid minstens 8 weken worden beschermd tegen UV-stralen met een factor SPF 50. Indien dit niet wordt nageleefd, is er een kans op tijdelijke hyperpigmentatie! De roodhuid verdwijnt na 2-3 maanden. De nieuwe huid mag bedekt worden met make-up.

PlexR is zeer geschikt voor personen met huidtype 1 tot 3 en alle leeftijden. Het voordeel van deze PlexR behandeling is dat er geen mesjes, hechtingen of bloed aan te pas komt. De werking van PlexR is oppervlakkig, tot aan de basale lamina, waardoor huidweefsel gesublimeerd wordt zonder ongewenste hitteoverdracht naar het omliggende weefsel. Er is geen gevaar voor bloeding of permanente huidschade.

Er zijn toestellen op de markt die door niet-artsen worden gebruikt. Plasma toestellen zijn in onervaren handen altijd een risico en wees er steeds zeker van dat u wordt behandeld met een geregistreerd toestel met medisch CE certificaat en door een geregistreerde arts!

Indien u interesse hebt in deze behandeling kan u een afspraak maken voor een consult op het nummer +32 (0) 475734253.

De prijzen variëren van 100 tot 550 euro inclusief BTW.